european union
guvernul-romaniei
instrumente-structurale

Termeni și condiții

SC JOBFORHOME LAB SRL

Adresa: Str. Calea Timisorii, nr. 41
CUI: 41267782
Tel: 0770 125 160

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.top-job.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.top-job.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Va oferim posibilitatea de a achita serviciile disponibile pe platforma www.top-job.ro, reprezentate prin planuri tarifare care presupun promovarea anunturilor, posibilitatea de a contacta ceilalti utilizatori ai www.top-job.ro si de a fi vizibile recenziile primate fara prevalidare, prin plata online cu cardul de debit/credit Visa sau Mastercard.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a putea cumpara de pe www.top-job.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.
In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pachete si modalitati de plata

Animite functionalitati pe site-ul Top-job.ro sunt disponibile prin pachete virtuale de servicii pe un termen limitat. Astfel, in urma achizitionarii unui pachet, utilizatorul trece la un cont premium "PRO" cu beneficii aditionale ce le va folosi în procesul de selecție a prestatorului/angajatorului. Beneficiile aditionale sunt listate la fiecare pachet ce urmeaza a fi achizitionat.
Top-job.ro își rezervă dreptul de a stabili tarife, de a iniția oferte și de a modifica tarife, fără a percepe comisioane după selecția prestatorului/angajatorului.

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei
Plata serviciilor se efectueaza exclusiv prin credit / debit card Visa sau Mastercard la plasarea comenzii online.

Se plateste per packet care e valabil pe o durată de timp specificata clar in interfata. Nu se presupune nici un abonament lunar.

Preturile prezentate includ TVA (19%).

Informatii privitoare la livrare

Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Avand in vedere ca top-job.ro nu se ocupa cu livrarea unor produse, ci a unor servicii, livrarea acestora ( Livrabilul) se va face prin intermediul platformei, după finalizarea Plății prin unul din mijloacele exprimate pe website.

Politica de refund / returnare bani

Nu se face refund la plati. Datorita naturii serviciului nu se returneaza banii din momentul in care utilizatorul si-a dat acceptul de a cumpara un pachet.

Politica de anulare

In anumite situatii cand banii sunt blocati si serviciul nu a fost livrat in termen util, plata se poate anula.

De retinut

www.top-job.ro nu angajează nici un utilizator al acestui site și nu își asumă nici o responsabilitate legată de conduita sau serviciile pe care aceștia le solicită/prestează, precum nici pentru raportarea veniturilor pe care aceștia le încasează. Top-job.ro NU PERCEPE COMISION pentru serviciile pe care utilizatorii le prestează. Top-job.ro oferă o inferfață pe care utilizatorii o folosesc în scopul de a-și găsi cât mai simplu și eficient prestatorul/anjagatorul potrivit și va percepe taxe strict în acord cu acest proces. Taxele pe care top-job.ro le va percepe, vor fi legate de promovarea acestuia, de procesul de contact angajator <-> prestator  și/sau de abonamentele pentru care aceștia vor opta.

Despre noi

Top-job.ro este o platformă online înființată în anul 2019 care vine în ajutorul persoanelor/familiilor care necesită ajutor în gospodărie și totodată, sprijină persoanele care își doresc un venit suplimentar prin prestarea serviciilor pe care aceștia le pot susține.  

Top-job.ro este deținut de SC JOBFORHOME LAB SRL cu sediul social în Arad, județul Arad, str. Calea Timișorii, nr. 41 și este posibilă datorită finanțării prin Programul  Operațional Capital Uman 2014-2020. Adresa de contact office@top-job.ro

Top-Job.ro oferă suport utilizatorilor pentru a  găsi prestatori pentru o gamă largă de servicii, dar și sprijină oportunitățile de angajare pentru aceștia.  Trăind în contextul social în care timpul pe care îl putem acorda familiei, copiilor, părinților, animalelor noastre de companie , confortului locuinței noastre și al gospodăriei noastre ca întreg,  devine tot mai restrâns. Ca urmare, pentru a acoperi aceste nevoi, cea mai bună opțiune pentru noi este de a găsi înlocuitori și sprijin din exterior. Totodată, există printre noi persoane care nu se descurcă atât de bine financiar și poate nici nu au calificările necesare pentru a-și îmbunătăți starea financiară. Aceste persoane sunt sprijinite de platforma top-job.ro ca printr-un simplu profil creat să aibă o multitudine de oportunități la un singur click distanță. Singura lor preocupare va fi în a-și convinge angajatorul că sunt  persoanele potrivite și în a-și desfășura activitatea într-o maniera profesionistă, cu seriozitate și promptitudine.

Pe de altă parte, venim în sprijinul celor care își doresc sa găsească persoana potrivită, care să îi ajute în acel segment al vieții în care ei nu se mai pot ocupa ,  printr-un  sistem de recenzii  bine  pus la punct și prin șansa fiecăruia de a-și selecta singur persoana potrivită, fără nicun fel de intermediere.

Totodată, top-job.ro oferă posibilitatea de a menționa tarifele dumneavoastră ca prestator/suma pe care sunteți dispus să o plătiți ca angajator, programul de lucru, calitățile pe care le dețineți, formarea profesională, experiența, cât și orice altă informație utilă în crearea unui profil coerent.

Termeni și condiții

Top-job.ro oferă informații și instrumente online pentru a vă ajuta să vă conectați cu persoanele potrivite pentru dumneavoastră în a vă presta sau a găsi prestatori în funcție de necesități. Fiecare individ este resposabil pentru alegerile făcute în materie de prestări pentru el însuși sau pentru familia lui prin intermediul acestui site și pentru a-și asuma implicațiile stabilite de lege în raport cu acestea.   Informațiile conținute de profiluri, mesage, postări sunt furnizate de  prestatorii de servicii sau angajatori, veridicitatea acestora nefiind furnizată sau verificată de top-job.ro, decât în măsura limbajului impropriu, postărilor care nu au legătură cu profilul site-ului, fotografiilor neconforme sau a oricăror forme improprii de utilizare.

Top-job.ro nu furnizează opinii medicale de specialitate, diagnostice sau tratamente și nu se implică  în nici un alt context care necesită calificare sau licentă profesională.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

www.top-job.ro nu angajează nici un utilizator al acestui site și nu își asumă nici o responsabilitate legată de conduita sau serviciile pe care aceștia le solicită/prestează, precum nici pentru declararea veniturilor pe care aceștia le încasează.