european union
guvernul-romaniei
instrumente-structurale
Serviciile noastre
1
Creează un cont

Vrei să prestezi un serviciu? Sau vrei să găsești persoana potrivită care să te ajute în gospodărie? Oricare ar fi răspunsul, noi te invităm să îți creezi un cont, simplu și rapid, pentru a avea acces la baza noastră de utilizatori pregătiți să îți vină în ajutor. Pentru acest lucru ai nevoie de doar de adresa de e-mail și de câteva detalii despre tine sau despre job-ul pe care îl propui.

Odată creat profilul tău, poți aborda utilizatorii pe care ii consideri potriviți pentru tine, prin mesaj direct în cadrul platformei top-job.ro.

2
Postează un anunț
După crearea contului, fă-ți vizibilă oferta. Pentru acest lucru, vă sugerăm să postați un anunț cu detalii despre ceea ce oferiți sau aveți nevoie, în cadrul categoriile noastre disponibile. După crearea contului, vei putea posta anunțuri în cadrul mai multor categorii, în funcție de nevoile/abilitățile tale. Anunțul trebuie sa fie clar și concis și să exprime cât mai detaliat ceea ce vă doriți, ce aveți nevoie sau ce serviciu prestați.
3
Noi îți oferim suport să găsești ce îți dorești

După ce te-ai asigurat că anunțurile tale sunt vizibile, te invităm să profiți de tot ceea ce oferă platforma top-job.ro . Poți cauta, cu ajutorul motorului de căutare, prestatori sau job-uri din orașul tău sau din împrejurimi, poți contacta utilizatorii care te interesează și îți poți promova anunțurile pentru o mai mare vizibilitate și un număr nelimitat de contacte.

Deși ne-am dat tot interesul ca top-job.ro sa fie ușor de utilizat pentru toți, se poate să ai nevoie de ajutor sau de sfaturi despre cum să-ți creezi un cont, despre cum să postezi un anunț sau despre cum să abordezi un alt utilizator. Noi îți stăm la dispoziție cu informațiile necesare! Ne poți contacta prin e-mail sau la numărul de telefon de pe site.


Categorii de servicii
Îngrijire copii
Îngrijire copii
Servicii de ingrijire copii.
Îngrijire vârstnici
Îngrijire vârstnici
Îngrijire animale
Îngrijire animale
Îngrijire medicală de specialitate
Îngrijire medicală de specialitate
Curățenie
Curățenie
Reparații casnice
Reparații casnice
Gătit
Gătit
Grădinărit
Grădinărit
Meditații
Meditații
Servicii de îngrijire personală
Servicii de îngrijire personală
Croitorie și reparații îmbrăcăminte
Croitorie și reparații îmbrăcăminte
Voluntari
Voluntari
Servicii curierat si livrare la domiciliu
Servicii curierat si livrare la domiciliu
Aveți întrebări?
Pentru orice nelămurire nu ezitați să ne contactați.
Contactează-ne acum

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

www.top-job.ro nu angajează nici un utilizator al acestui site și nu își asumă nici o responsabilitate legată de conduita sau serviciile pe care aceștia le solicită/prestează, precum nici pentru declararea veniturilor pe care aceștia le încasează.