european union
guvernul-romaniei
instrumente-structurale
Despre Top-Job

Top-job.ro este o platformă online înființată în anul 2019 care vine în ajutorul persoanelor/familiilor care necesită ajutor în gospodărie și totodată, sprijină persoanele care își doresc un venit suplimentar prin prestarea serviciilor pe care aceștia le pot susține. Top-job.ro este deținut de SC JOBFORHOME LAB SRL cu sediul social în Arad, județul Arad, str. Calea Timișorii, nr. 41 și este posibilă datorită finanțării prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Platforma noastra iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite in orasul tau pe tot teritoriul Romaniei. Vei gasi usor anunțuri pe top-job.ro și vei putea intra in legatură cu cei care le-au publicat in functie de nevoile tale.

Stim ca nu e usor sa gasesti omul potrivit, asa ca iti punem la dispozitie o gama variata de prestatori/recruiteri din domenii diverse pentru utilizatori de toate varstele.

Trăind în contextul social în care timpul pe care îl putem acorda familiei, copiilor, părinților, animalelor noastre de companie , confortului locuinței noastre și al gospodăriei noastre ca întreg, devine tot mai restrâns. Ca urmare, pentru a acoperi aceste nevoi, cea mai bună opțiune pentru noi este de a găsi înlocuitori și sprijin din exterior. Totodată, există printre noi persoane care nu se descurcă atât de bine financiar și poate nici nu au calificările necesare pentru a-și îmbunătăți starea financiară. Aceste persoane sunt sprijinite de platforma top-job.ro ca printr-un simplu profil creat să aibă o multitudine de oportunități la un singur click distanță.

Singura lor preocupare va fi în a-și convinge angajatorul că sunt persoanele potrivite și în a-și desfășura activitatea într-o maniera profesionistă, cu seriozitate și promptitudine.

Aveți întrebări?
Pentru orice nelămurire nu ezitați să ne contactați.
Contactează-ne acum

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

www.top-job.ro nu angajează nici un utilizator al acestui site și nu își asumă nici o responsabilitate legată de conduita sau serviciile pe care aceștia le solicită/prestează, precum nici pentru declararea veniturilor pe care aceștia le încasează.